Leuk dat je enthousiast bent geraakt! En wat goed dat je aan de slag wil met het ontwikkelen van je innovatievaardigheden. Hier kan je je inschrijven!

De coronatijd heeft sociale en technologische innovatie in de zorg in een versnelling gebracht. Denk aan innovaties als zorg op afstand, digitale zorg of nieuwe samenwerkingen. Nu is het moment om door te pakken met de transformatie in de zorg. Aan de slag met innovatie om klaar te zijn voor de uitdagingen die ons te wachten staan.

Na de training ‘Innovatie in de Zorg’:

  • heb je de juiste mindset om met innovatie aan de slag te gaan
  • ken je de stappen van het innovatieproces
  • weet je hoe je methoden als Design Thinking & Lean Startup kan toepassen om succesvol het innovatieproces te doorlopen
  • weet je een project verder te brengen op basis van feiten in plaats van aannames
  • kan je snel en doelgericht experimenteren om met beperkte middelen een oplossing te testen.

Ik kan me voorstellen dat je nog enkele vragen hebt. Deze hoop ik hieronder voor je te beantwoorden. Hier stel ik me trouwens nog even aan je voor.

Wat gaan we precies doen in de training ‘Innovatie in de Zorg’? 
Op deze pagina vind je een beschrijving van de training. Scrol even naar beneden om bij de juiste training uit te komen. Klik hier om de video over de opzet van de training nogmaals te bekijken. Zoals gezegd doorlopen we de 3 stappen van het innovatieproces. Slim en wendbaar innoveren waarbij experimenteren en het toetsen van aannames centraal staat.

Wanneer wordt de training gegeven? 
De training vindt in februari zowel online als offline plaats.

  • Online in 2 dagdelen: op woensdag 9 en woensdag 16 februari in de ochtend. Van 9.00-12.30. In mijn ervaring is een hele dag online trainen niet wenselijk, dus voor de online variant is de training opgeknipt in 2 dagdelen.
  • Fysiek op woensdag 23 februari. Van 9.00-17.00.

Voor beide trainingen geldt een maximum van 12 deelnemers, om zo de kwaliteit van de training te kunnen waarborgen.

Waar vindt de fysieke training plaats?
Locatie van de fysieke training is Utrecht. Ik zorg voor een mooie locatie op loopafstand van het Centraal Station.

In hoeverre wordt er voor gezorgd dat de training veilig kan plaats vinden?
Als trainer vind ik het belangrijk om de huidige corona maatregelen scherp in acht te nemen. Dit betekent dat ik zorg voor een ruim lokaal tov het aantal deelnemers. Daarnaast geldt 1,5 afstand, het dragen van een mondkapje als je je verplaatst en het in acht nemen van de sluitingstijd van 17u. Ten slotte vraag ik van iedereen even een zelftest te doen voorafgaand aan de training, veiligheid staat voorop.

Wat kost de training en wat is allemaal bij de prijs inbegrepen?
De offline training in Utrecht kost 495€ incl. btw.

De online training kost 349€ incl. btw.

Inbegrepen is:

  • Een online reflectiemoment. In overleg met de groep wordt een datum afgesproken, 1-2 maanden na de training. Een online moment van een aantal uur in de avond waarop we stil staan bij de vraag: is het gelukt om met de geleerde lessen aan de slag te gaan?
  • Lunch, koffie/thee (uiteraard alleen bij de fysieke training)
  • Lesmateriaal. In het geval van de online training stuur ik je het lesmateriaal voorafgaand aan de training op. Op deze manier kan je tijdens de training je scherm gebruiken voor de meeting zelf en alle materialen (oefeningen, opdrachten) naast je neer leggen.

Kan ik de training ook volgen met collega’s van mijn organisatie?
Dat kan zeker! Al kan het bij een grotere groep ook een goede optie zijn om voor een in-company training te gaan. Mail even voor de mogelijkheden.

Hopelijk beantwoord dit je vragen. Heb je nog verdere vragen, mail dan even naar pim@zorgpionier.nl.

Hieronder kan je je aanmelden voor de training Innovatie in de Zorg: van Idee naar Oplossing.

 

INSCHRIJFFORMULIER