Het Verhaal van Zorgpionier

Een prachtige sector onze gezondheidszorg. Een sector waarin je iets kan betekenen voor anderen en elke dag het verschil kan maken, dat is fantastisch! Jammer dat dit beeld vaak overschaduwd wordt door zaken als een hoge werkdruk of een tekort aan personeel. Daarbij nemen de uitdagingen de komende jaren alleen nog maar toe. Er wordt veel verwacht van de huidige zorgprofessional, nu, maar zeker in de toekomst. Ik vind dat we zuinig moeten zijn op onze helden in de zorg. We moeten zorgen voor werkplezier en duurzame inzetbaarheid, ook als uitstraling naar toekomstige zorgtoppers.

Ondernemerschap en innovatie helpen hierbij! Dit kan in de enge zin van het woord: meer innovatieve startups helpen de sector vooruit. Maar zeker ook in de brede zin van het woord: ondernemende en innovatieve vaardigheden die iedereen in de zorg kunnen helpen meer in zijn of haar kracht te staan. Ik heb het over de ondernemende manager die kansen ziet in de omgeving of processen verbetert. Of juist de zorgmedewerker op de vloer die proactief handelt en persoonlijk leiderschap toont. Ondernemerschap en innovatie als middel om de zorg vooruit te helpen!

Concreet bied ik diverse trainingen en coaching. Tientallen gesprekken met professionals, variërend van verpleegkundigen tot adviseurs, hebben ervoor gezorgd dat de trainingen aansluiten bij de behoefte in het werkveld. De trainingen zijn gericht op het ontwikkelen van vaardigheden. Ik geloof hierbij dat verandering van binnenuit dient te komen. Vanuit eigen ervaringen heb ik gezien dat trainingen wel het gewenste gedrag schetsen of inspiratie bieden maar te weinig leiden tot duurzame verandering of echt impact maken. Met aandacht voor gedragsverandering en verandermanagement wil ik daarom het verschil maken. Iedereen kan innovatief zijn en ondernemend gedrag vertonen! Daarnaast ben ik met mijn ervaring, kennis van de sector en expertise op het gebied van innovatie en ondernemen als coach graag je sparringpartner!

Tijd om te pionieren!

Schrijf je hieronder in om wekelijks innovatie bites te ontvangen van Zorgpionier. Elke week inspiratie, nieuws, events, tips & tricks rondom innovatie in de zorg. Buiten de gebaande paden en vaak net vanuit een andere invalshoek. Alles om je innovatieskills verder te ontwikkelen!

Algemene Voorwaarden van Zorgpionier