Coaching

Je hebt een innovatieve start-up in de zorg. Of bent bezig met een innovatie binnen je organisatie. In welk stadium je start-up of innovatie zich ook bevindt, van concept tot prototype of al een gevalideerde oplossing, je hebt als ondernemer en innovator met nogal wat uitdagingen te maken. Want wie is je klant? Is er wel vraag naar je oplossing? Met welk team haal je de gestelde doelen? Waar haal je investering vandaan om aan de slag te kunnen en te groeien? Vragen waar elke onderneming mee worstelt, maar in de zorg is het echt ondernemen voor gevorderden. Terwijl de sector juist zo’n behoefte heeft aan meer ondernemerschap en mooie, innovatieve oplossingen.

Met al deze uitdagingen kan ik jou en je team helpen! Of het nu gaat om je start-up of innovatie. Met principes uit de Lean Startup methodiek en Design Thinking breng ik overzicht en structuur aan en gaan we stap voor stap te werk. Zodat tijd, middelen en energie besteed worden aan de juiste zaken, op het juiste moment. Focus dus! En als mentor ben ik je sparringpartner en stok achter de deur.

Daarnaast geloof ik in de kracht van netwerken: zowel het netwerk in de sector als mijn netwerk in de start-up wereld zet ik in om je vooruit te helpen. Ik pionier graag met je mee!

Kennis & ervaring als coach

- 80+ start-ups gecoacht
- Coaching op inhoud, proces én persoon
- Specifieke kennis van de gezondheidszorg
- Uitgebreid netwerk in de zorg
- Start-up netwerk (investeerders, incubators)
- Contacten met experts (oa. financieel/online marketing/branding)
- Betrokken bij incubators en start-up programma's, oa. mentor bij UtrechtInc
- Innovatiecoach bij Reinaerde (GGZ organisatie Midden-Nederland)

Tarief

90€/uur excl. BTW (incl. voorbereiding/excl. reiskosten)

Kennismaking is altijd gratis. Tijdens dit gesprek hoor ik graag waar ik jou, je team en je onderneming mee van dienst kan zijn. Als ik je kan helpen en je bent enthousiast, dan stellen we samen een plan op. Hieruit volgt een passend aanbod wat betreft intensiteit en duur van de coaching.