Trainer & coach

Wie ben ik?

 

In 3 woorden? Enthousiast, ondernemend en creatief. Ik ben iemand die graag aan de slag gaat, gewoon proberen en vooral doen. Of het nu gaat om ondernemen of innovatie. Maar wel met focus en volgens logische stappen.

Mijn naam is Pim van de Pavert, de helft van de week docent bij de opleiding Ondernemerschap aan de Avans Hogeschool. En de helft van de week dus trainer/coach van Zorgpionier.

Ik word enthousiast van het coachen van start-ups en verzorgen van vaardigheidsonderwijs. Naast deze commerciële wereld ben ik erg geïnteresseerd in een andere sector: de gezondheidszorg. In deze sector startte mijn carrière. Met een universitaire opleiding Gezondheidswetenschappen en werkervaring in diverse sectoren (GHZ/VVT/ZH) heb ik de zorg breed leren kennen.

Ik ben altijd geïnteresseerd geweest in ondernemerschap en innovatie. Met mijn interesse voor het ontwikkelen van vaardigheden werd het idee van Zorgpionier geboren. Ik geloof hierbij dat verandering van binnenuit komt; juist de zorgprofessionals zelf kunnen voor duurzame verandering zorgen. En dit is niet alleen broodnodig maar zorgt ook voor nieuwe energie.

Met mijn expertise en kunde als trainer & coach wil ik de zorg vooruit helpen! In Zorgpionier komen twee van mijn passies samen: mijn kennis van de zorg en mijn ervaring als docent. Met die rugzak wil ik impactvolle, praktijkgerichte en vooral ook leuke en energieke trainingen en coaching bieden. Ik ben erg geïnteresseerd in gedragsverandering en neem uitgangspunten vanuit veranderpsychologie dan ook bewust mee in het ontwikkelingen en verzorgen van mijn trainingen.

Ik ben klaar om te pionieren, jij ook?

Neem een kijkje op mijn Linkedin profiel als je meer van me wil weten of stuur me een e-mail.